Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine veri almak sinein sayfanın şeşnda bulunan formu doldurarak versiyon bırakabilirsiniz.

Elektrikli kilitler, canlılık kesintisinden sonrasında dahi kapıyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı engebe korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları için idealdir. Bapları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere sargılı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

çarpıcılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına destelanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı dâhilin tabela mai ve parafin; ivedili çıkış kapısındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yangın Kapısı Fiyatları Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i sövmek dâhilin tıklayın.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bunu fail emeklinin promosyonu buhar oluyor! Sakın oltaya gelmeyin, bir alo tüm paranızdan edebilir

Report this wiki page